Profil

REFLEXAS

Reflekterende skilte - et lys i mørket

Ejgårds Tværvej 8, 3. tv., DK-2920 Charlottenlund   Denmark

Tel. +45 5373 7310   E-mail: info@reflexas.dk


Reflexas skilte

lyser op i mørket

REFLEXAS

Reflekterende skilte - et lys i mørket

Lidt om os...

Vi har mange års erfaring inden for vare- og persontransport samt lægevagtskørsel, og har derfor et indgående kendskab til de mange problemer, som kan opstå, når man ikke kan finde en bestemt adresse.


For os er det vores kunder og partnere som bestemmer over virksomhedens resultat. Vi er nødt til at klare vores kunders ønsker og problemer, for gennem vores kunder sikrer vi både vores succes og vores fremtid. Vors produkter skal tilbyde kunderne klare fordele og udbytte, frem for alt i forhold til kvalitet, teknisk udførelse og leveringsdygtighed.


Vi skal være hurtigere og bedre end konkurrenterne. Vi skal dagligt bevise dette forspring på ny over for vores kunder. Vores idéer og kreativitet sikrer vores forspring. Derfor skal vi til stadighed koncentrere os om nye kreative impulser og idéer og omsætte dem konsekvent og professionelt.


Den perfekte udførelse af vores daglige virksomhed sikrer vores eksistens, og gør det muligt for os at mestre fremtidens krav. Vores mål er at opbygge et kollegialt og langvarigt forhold til vores kunder og leverandører. Forudsætningen for dette er konkurrencen på kvalitet, leveringsservice, pris og en optimal problemløsning.

 

Vi bruger alle vores ressourcer på at fremstille vores produkter perfekt og rentabelt og på at yde en professionel salgsservice samt på en pålidelig levering.